Juridisch vakmanschap, bewezen en betaalbaar

Tarieven

Het eerste gesprek is gratis, maximaal voor een uur.

Als dat gesprek mogelijk een vervolg krijgt, dan stuur ik u eerst een offerte op maat. Ik werk op basis van uurtarief, maar ook een vaste prijsafspraak is mogelijk.

Voor 2020 geldt (net als in 2019) een uurtarief van € 65,- exclusief btw. 

Ik breng daarnaast géén kantoorkosten in rekening, die zijn in het uurtarief begrepen. Denk daarbij aan kosten van drukwerk, kopieerkosten en telefoonkosten. Ook portokosten van brieven worden niet in rekening gebracht, tenzij het gaat om kosten van aangetekende verzending, verzending van pakketten, spoedverzending of ingehuurde koeriersdiensten.  

Kosten die wél nog bovenop het uurtarief komen, zijn (indien van toepassing):

- de zogenaamde "kosten aan derden" en "verschotten", zoals bijvoorbeeld kosten van ingeschakelde deskundigen, griffierechten, deurwaarderskosten, kosten van uittreksels, leges, en dergelijke;

- reiskosten: binnen Geulle breng ik geen reiskosten in rekening. Voor autoritten naar een bestemming buiten Geulle breng ik € 0,40 per gereden kilometer in rekening, behalve tijdens het eerste gesprek indien dat plaatsvindt binnen 25 km (enkele reis, kortste autoroute volgens ANWB routeplanner) van mijn kantoor. Voor kosten van autoreizen, treinreizen e.d. boven de 50 km retour krijgt bij nadere offerte een maatwerk-voorstel.